PIKSI O RAZLOZIMA PORAZA: Drugo poluvreme fizički katastrofalno; žali zbog problema sa povredama

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Brazila na startu grupe G na Svetskom prvenstvu koje se igra u Kataru.

Svoje utiske je odmah nakon meča za TV “Arenasport” izneo selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, koji je istakao razloge poraza.

Mislim da je bilo kljično to što smo drugo poluvreme u fizičkom smislu bili, da ne kažem katastrofalni, što je za mene bilo iznenađujuće. Brazil je previše iskusna ekipa i umeo je to da iskoristi. Nije bilo naše prepoznatljive pas igre u drugom poluvremenu. Prvo poluvre korektno sa naše strane, ali postoje neke stvari koje su prisutne. U nevreme su stigle neke povrede, što je previše za naš tim. Imamo tri rekovalecenta, Mitrovića, Vlahovića i Kostić. Sve to je u nevreme, to je prava istina. Zaslužena pobeda Brazila, zaključio je selektor Srbije.

SELEKTOR O POVREĐENIM IGRAČIMA: Druga bi pesma bila; Moraćemo bolje da izvagamo

On se potom ponovo osvrnuo na povređene igrače, koje je istakao u prvi plan.

Ne radi se o taktici, žao mi je što smo u fizičkom smislu pali. Nemamo zdrave igrače, to je prava istina. Moramo maksimalno da se odmorimo i pokušamo u naredne dve utakmice da odlučujemo o svojoj sudbini. Iskreno se nadam da ćemo moći da računamo na Kostića protiv Kameruna. Ostaje ta seta što nismo kompletni, jer bismo mogli da odigramo mnogo bolje protiv Brazila večeras, smatra selektor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIZU JE: Zidan se vraća!

Legendarni fudbaler Zinedin Zidan na pragu je preuzimanja minhenskog Bajerna, prenosi "Mundo Deportivo". Kao glavni kandidati za naslednika Tomasa...

POVEZANE OBJAVE