PIKSI, PRIMENI ISTI RECEPT: Srbija se ne plaši Brazila – mogu i “Karioke” da padnu pred “Orlovima”!

“Orlovima” je potrebna podrška – navijaj za Piksija i Srbiju!

Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Stefan Mitrović, Nikola Milenković i ostali “Orlovi”, na čelu sa Draganom Stojkovićem Piksijem spremni su da “prelete” Brazil i osvete se za težak poraz na prethodnom Mundijalu.

Ipak, važno pitanje je i – da li si ti spreman da se upustiš u novu mundijalsku avanturu? Verujemo da Piksi ima rešenje za brzonoge Brazilce, a sportska kladionica Meridian ima rešenje za MUNDIJALSKI TIKET!

Naime, pre nego što je Svetko prvenstvo startovala, Meridian je prvi izašao sa fantastičnom ponudom i najvećim kvotama na planeti, a u istom ritmu nastavlja i tokom Mundijala u Kataru.

Istina je da je Brazil favorit i kvota na pobedu Nejmara i ekipe je 1.55, ali ako verujete u srpski inat, ponos i fudbalsko znanje – iskoristite kvotu 7.00 na pobedu naše selekcije!

Ne tako popularan “iks” donosi nam kvotu 4.50, ali svi se nadamo da će “Orlovi” napustiti stadion Lusail uzdignute glave i sa tri boda u džepu!

SASTAVI MUNDIJALSKI TIKET – POKLANJAMO TI 2.000 RSD!

I dalje se sećamo Piksijeve izjave povodom utakmice protiv Portugala, koja je glasila: “Pa, zašto ih ne bismo pobedili, je l’ oni lete?”, i deluje da bismo isto mogli da se zapitamo i pred utakmicu protiv “karioka”.

Jesu veliki šampioni i prava fudbalska nacija, ali znali su naši momci i takve da “slome”. A, ako verujete u pobedu Piksijeve družine – kao što smo rekli, iskoristite sjajnu ponudu Meridiana, a pre toga – registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i to BEZ USLOVA!

Nakon toga – prepustite se uživanju u kvotama i fudbalu, navijajte za Srbiju i sastavite mundijalski tiket!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Toni Kukoč o Grobarima: Strašna atmosfera

Legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč bio je gost na večerašnjoj utakmici Partizana protiv Olimpijakosa u "Štark areni". Toni Kukoč je...

POVEZANE OBJAVE