SP: Dalić odgovorio selektoru Kanade

Fudbaleri Hrvatske odigrali su nerešeno sa Marokom 0:0, u prvom kolu Grupe F Svetskog prvenstva u Kataru.

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić rekao je da njegova ekipa nije ostvarila rezultat koji je želela.

-Nisam prezadovoljan osvojenim bodom, malo smo razočarani jer želimo više. Nismo srećni kad igramo nerešeno, ali igrali smo protiv dobrog protivnika, koji je bio organizovan i opasan. Dobro smo odradili defanzivni deo, ali u napadu nismo uspeli da uradimo puno. Imali smo nekoliko situacija, ali dobro su nas zaustavili na sredinirekao je Dalić, prenosi Hina.

Naredni protivnik Hrvatske je selekcija Kanade, koja je izgubila od Belgije rezultatom 1:0.

-Trebalo je da pobede, bili su bolji tim. Izgubili su utakmicu zbog jedne greške. Očekuje nas opasan protivnik. Pokazali su mnogo više nego na poslednjim utakmicama. Moramo biti oprezni, nema lakog protivnika u našoj grupi. Znamo naš cilj, moramo igrati bolje nego protiv Maroka, istakao je selektor Hrvatske.

Kanadski selektor je uoči meča najavio je da će “je..ti” Hrvatsku, a Dalić je odogovrio.

-Video sam to, svako od nas ima svoj način komunikacije, on se tako izrazio, koliko je to lepo ne znam. Neću se na to osvrtati, mi moramo na terenu pokazati da smo bolja ekipa, jasan je selektor Hrvatske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real napušta jedan od junaka prolaza rotiv Sitija, italijanski velikan krenuo po potpis

Real Madrid je uspešno prebrodio prolosezonskog "dželata" Mančester siti i plasirao se u polufinale Lige šampiona. Jedan od junaka prolaska...

POVEZANE OBJAVE