SPECIJALNI POKLONI ZA MUNDIJAL: Kladi se u Meridianu i pokupi neverovatne nagrade!

Odigraj tiket, pogodi najveću kvotu i nagrade su tvoje!

Želiš MacBook, iPad ili iPhone? Na pravom si mestu!

U samo nekoliko koraka možeš doći do vrlo vrednih nagrada, a uz to i da se sjajno zabaviš, prateći Mundijal i uživajući u fudbalu.

Svetsko prvenstvo u fudbalu je startovalo, što znači da su gotovi svi fokusirani na najvažniju sporednu stvar na svetu, a to sa sobom donosi i zanimaciju u vidu online kladjenja.

A, u sportskoj kladionici Meridian – i to je podignuto na viši nivo! Pitate se kakve veze imaju ove fantastične nagrade i fudbal? Evo pojašnjenje:

SASTAVI TIKET ZA SVETSKO – POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!

Za početak, registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmi sjajan bonus dobrodošlice od 2.000 RSD, a onda… Sastavi tiket i osvoji sjajne nagrade!

U toku trajanja Svetskog prvenstva možeš da odigraš tiket i pogodiš najveću kvotu, a ako budeš među 30 najboljih – čekaju te sjajne nagrade, poput MacBook-a, iPad-a, iPhone-a 14, Apple Watch, kao i gomila bonusa!

SASTAVI TIKET ZA SVETSKO – POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, ali i tiketi koji su odigrani na uplantim mestima uz Meridian plus kartice. Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju tiket sa najvećom pogođenom kvotom, a ono što je takođe važno jeste da učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi.

Pravila su jednostavna, ako te zanimaju još neki detalji – brzo klik OVDE, a onda se prepusti fudbalu i čarima kvota!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČINJE ZAVRŠNICA LŠ: Četiri tima u borbi za titulu, ovako izgleda teren u Areni (FOTO, VIDEO)

Takmičenje u FIBA ligi šampiona košarkaše došlo je pred završni čin. Beograd će uskoro biti domaćin F4 na kome će...

POVEZANE OBJAVE