EUFORIJA NE SME DA SE STIŠA: Preko MILION razloga da Mundijal pratiš u Meridianu!

Prva utakmica Srbije u Kataru nije prošla najbolje, ali vremena za pauzu nema!

Uprkos tome što Orlovi nisu zablistali u duelu sa moćnim Brazilom, euforija i podrška navijača iz Srbije neće utihnuti, a i Meridian ti je omogućio da lakše prebrodiš ishode mečeva, uz pregršt nagrada koje je pripremio za tebe!

Prema mnogim mišljenjima, za nas Mundijal počinje u ponedeljak, ništa nije izgubljeno, a Kamerun, koji tada dočekujemo – mora pasti!

Rišarlisonova majstorija od sinoć, celu Srbiju je bacila na kolena, ali smo imali prilike da vidimo ogromnu podršku naših navijača sa stadiona, koji su bodrili Orlove sa tribina. Identičnu euforiju zatekli smo i u poslovnicama Meridiana, gde su okupljeni navijali svi kao jedan za naše momke u Dohi.

Svaki pokušaj Brazilaca da zatresu našu mrežu dočekan je sa velikom strepnjom, a razočarenje posle oba primljena gola, bilo je veliko i očigledno.

Bez obzira na neuspeh Piksijevog tima, koji je pogodio čitavu Srbiju, ne postoji bolje mesto za praćenje duela naših momaka, od Meridiana, koji je svojim posetiocima pružio priliku da osvoje baš vredne nagrade. Sve što se očekuje od učesnika jeste da pretpostave pobednike Mundijala i tačan rezultat, a one najbrže čeka nagradni fond od preko MILION DINARA!

Princip je jednostavan, uz tri kupljena piva, kao i kupon na kom su navedeni finalisti Svetskog prvenstva i tačan rezultat, šanse da budeš dobitnik velike novčane nagrade, ili najnovijeg iPhone-a, drona, televizora, pametnog sata, Sony Playstationa i mnogih drugih vrednih poklona, postaju velike!

I to stvarno nije sve, one manje brze učesnike, očekuje onoliko litara piva, koliko si težak! Za skoro sve ostale tu su i vredne utešne nagrade.

Zaista imaš MILION razloga da utakmice Mundijala pratiš u Meridianu!Nagrade i detaljna pravila možete pogledati OVDE

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nekadašni fudbaler Zvezde završio karijeru i odmah našao novi posao

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Damijen le Talek završio je svoju igračku karijeru. On je svoju karijeru završio u 34....

POVEZANE OBJAVE