Kostić tražio da igra, Piksi imao jasan odgovor!

Direktor Fudbalske reprezentacije Srbije Stevan Stojanović pričao je o utakmici naše reprezentacije protiv Brazila.

– Nekako smo prerano podigli ruke u znak predaje, što u proteklom periodu nije bila odlika ove generacije. Budimo realni, imali smo za protivnika jednu moćnu ekipu koja je još jednom potvrdila da je najozbiljniji kandidat za osvajanje titule svetskog prvaka i ovaj poraz ne sme da nas demorališe, rekao je Stojanović za sajt Fudbalskog saveza Srbije i dodao:

– Odmah posle žreba u aprilu, konstatovali smo da je raspored dobar i da je bolje što sa Brazilom igramo na startu, na ne na kraju grupne faze, kao (na Svetskom prvenstvu 2018.) u Rusiji. Ubeđen sam da smo kvalitetnija reprezentacija od Kameruna i Švajcarske i da ćemo to pokazati na terenu, kazao je on.

On je pohvalio nastupe golmana Vanje Milinković-Savića i defanzivca Strahinje Pavlovića.

-Vanja je bio briljantan, ovo mu je možda i partija života. Šteta što nije nagradjen boljim rezultatom, ali je pokazao još jednom da poseduje vanserijske golmanske kvalitete. Iskreno se nadam da će u naredne dve utakmice imati mnogo manje posla, dodao je Stojanović pa pomenuo povrede u našem timu.

Imamo igrače koji su došli sa povredama iz svojih klubova i bilo je logično da ih pita da li i dalje osećaju bolove i da li mogu da se stave na raspolaganje. Neki su mogli, neki nisu. Znate vrlo dobro Mitrov (Aleksandar Mitrović) mentalitet, naravno da je rekao da je spreman.

Želju da zaigra je izrazio, kako je dodao, i vezni igrač Filip Kostić, ali Piksi je imao jasan stav po tom pitanju jer je smatrao da je bitnije da igrača Juventusa sačuva za duele sa Kamerunom i Švacarskom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sada i zvanično: Dubai je u ABA ligi

Dubai je i zvanično postao deo ABA lige, saopštilo je danas regionalno takmičenje. - Prema odlukama Skupštine ABA lige,...

POVEZANE OBJAVE