Lukić i Pavlović saglasni: Jedna noć ne može da promeni sve dobro!

Fudbalska reprezentacija Srbije pretpela je u četvrtak uveče poraz na Mundijalu u Kataru od Brazila rezultatom 2:0.

Dan kasnije, na konferenciji za medije, ispred našeg tima su se pojavili Saša Lukić i Strahinja Pavlović.

Lukić je prvi dobio reč i konstatovao da je Brazil bio prejak.

– Jednostavno smo igrali protiv jedne od najbolhjih reprezentacija na svetu. Ako je neko pomislio da će biti lako s njima prevario se. Izjednačeni smo bili u prvom poluvremenu… Da je moglo bolje moglo je, trebalo je da budemo hrabriji, ali se nešto pita i protivnik. Moramo da gledamo napred i pozitivno, da sve bude u redu. Najbitniji su nam sada Kamerun i Švajcarska, rekao je Lukić i dodao:

– Bio je veliki izazov, jedan je od najboljih na svetu. Moraš da budeš skoncentrisan 90 minuta, uradili smo dobar posao u prvom delu, kako ja, tako i cela ekipa. Nismo nastavili tako u nastavku. Moramo da budemo iskreni, da zaboravimo Brazil jer nam je Kamerun najvažniji.

Strahinja Pavlović se već okrenuo meču sa Kamerunom u ponedeljak.

– Bila je teška utakmica, bili su bolji i uspeli su da pobede. Znali smo i pre da će Kamerun i Švajcarska biti važniji. Ako pobedimo obe idemo dalje, kazao je Pavlović i naglasio da optimizam u našem timu nije nestao:

– Imamo vremena da analiziramo i poboljšamo stvari u kojima nismo bili dobri. Sada nam je potrebna samo pozitivna energija kako bismo prošli dalje. Atmosfera je odlična, svi imamo cilj i daćemo sve od sebe da pobedimo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DENVER NE STAJE: Barklijeva reakcija koja je privukla pažnju posle brejka u LA (VIDEO)

Košarkaši Denvera upisali su 11 pobedu u nizu protiv LA Lejkersa. Tako su sinoć poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE