Milenković otkrio šta je Piksi najviše zamerio igračima!

Fudblaska reprezentacija Srbije poražena je sinoć od Brazila rezultatom 2:0.

Nisu krili razočarenje iz našeg tima, pa je štoper Nikola Milenković izneo utiske nakon meča.

– Ostaje velika žal za drugim poluvremenom gde nismo bili na nivou. Brazil je pokazao svoj kvalitet zbog kog su favorit za osvajanje Svetskog prvenstva. Ne treba preterano da razmišljamo o ovom meču i treba da se okrenemo narednoj utakmici u kojoj ćemo svi dati svoj maksimum. Mnogo lopti koje smo oduzeli smo gubili brzo i lako, tu su pravili razliku, mogli smo bolje da kontrolišemo posed lopte… Prvi pas mora da bude miran, to sve odlučuje, tu smo dosta grešili i nismo jednostavno imali strpljenja. Hteli smo što pre da dođemo u završnu trećinu, a oni mnogo dobro igraju odbranu i rade kao tim. To kada se spoji – danas nije bilo dobro, rekao je Milenković.

 On je potom otkrio i da je Piksi zamerio najviše – lošu pas igru.
 

Da li su oni zaista toliko jaki? Bilo je i do nas. Nismo bili na nivou na kome smo, ali Brazil ima veliki kvalitet… – rekao je u jednom odgovoru Milenković, pa potom još jednom ponovio da su to sve igrači vrhunske klase i čim im ostavite malo prostora, to kažnjavaju, zaključio je Milenković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Baskonija na krilima “mitraljesca” Hauarda ide plej-of

U meču plje-ina, za popunu poslednjeg mesta u plej-ofu Evrolige, košarkaši Baskonije slavili su na svom terenu protiv Virtus...

POVEZANE OBJAVE