Australija ipak bolja od Tunisa na Mundijalu u Kataru! (VIDEO)

Danas je u okviru grupe D na Svetskom prvenstvu u Kataru odigran meč između Tunisa i Australije.

Fudbaleri Australije su savladali ekipu Tunisa rezultatom 1:0.

Tunis je prvi pretio na ovom meču, Muj je ubacio loptu u kazneni prostor protivnika, ali su defanzivci Tunisa otklonili opasnsot. Nakon toga Australija je preuzela inicijativu, a u 23. minutu su stigli do gola, Gudvin je prošao po strani, ubacio loptu u kazneni prostor protivnika gde je Djuk rutinirao golmana Tunisa za 1:0.

Nakon toga je usledila još jedna sjajna šansa za Autraliju, sjajno je Irvin utrčao na prvu stativu prilikom izvođenja kornera, ali je njegov udarac bio neprecizan.

Pred sam finiš prvog poluvremena imao je Tunis dobru šansu, sjajno je Msaknija uposlio Džebali, ovaj se našao na dva metra od gola protivnika, ali je njegov udarac završio pored desne stative.

U drugom poluvremenu na početku je odmah agresivnija bila Australija, a nakon toga usledila je dominacija Tunisa, imali su nekolike sjajne šanse ali bez uspešne realizacije.

Ređale su se šanse i sa jedne i a druge strane, najpre je Australija imala sjajnu priliku da duplira prednost kada je Meklaren poslao loptu za Lekija koga su centimetri delili od toga da zatrese mrežu Tunisa.

Već u sledećem napadu Tunis je imao šansu da dođe do izjednačenja preko Msaknija, čiji je udarac zaustavio Rajan.

Do kraja meča nije bilo puno prilika pa je rezultat ostao nepromenjen, i velika pobeda Australije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE