Stefanović i Frejžer izneli očekivanja pred Igokeu i poslali važnu poruku

Košarkaši FMP Meridiana nastavljaju tamo gde su stali prethodne sezone – sa sjajnim rezultatima u ABA ligi. U dosadašnjih sedam okršaja imaju samo jedan poraz, a niz će pokušati da nastave u svojoj hali protiv Igokee, u utakmici koja bi potencijalno mogla da bude veoma zanimljiva.

Svoja očekivanja pred ovaj duel izneo je trener Pantera Nenad Stefanović.

U pitanju je redovan učesnik plej-ofa i evropskih takmičenja, svakako jako dobar tim sa uvek dobrim sastavom i poraz kod kuće u prethodnom kolu nas neće zavarati. Mislim da im je potrebno vremena, imali su promene u sastavu i povrede pa verujem da će se stabilizovati i ostvariti svoje ciljeve na kraju sezone, rekao je Stefanović o protivniku, pa se osvrnuo na svoj tim:

Analizirali smo utakmicu sa MZT-om koja nije bila dobra za nas, niti želimo da na taj način igramo utakmice na domaćem terenu. Očekujem od mojih momaka da na drugačiji način odigramo utakmicu u nedelju i da defanzivni minuti budu konstantni i bolji, otkrio je trener FMP-a.

Na kraju je poslata i važna poruka, i poseban poziv za dame.

Pozivam ovom prilikom posebno pripadnice ženskog pola da dođu u što većem broju kako bismo zajedno obeležili dan borbe protiv nasilja nad ženama i poslali snažnu poruku, naglasio je Stefanović.

Protivnika je analizirao i plejmejker tima iz Železnika Trent Frejžer.

Naši dobri rezultati od početka sezone učinili su da na domaćem terenu igramo sa dosta samopouzdanja. Odbrana domaćeg terena je naš plan. Igokea je veoma dobar tim, veoma su iskusni i učesnik Lige šampiona. Imaju veoma dobru bekovsku liniju i moraćemo da primenimo naš plan igre svih 40 minuta i da budemo spremni da se borimo do poslednjeg trenutka, rekao je Frejžer, pa takođe pozvao na podršku u borbi protiv nasilja nad ženama.

Želim ovom prilikom da pozovem dame da nam se pridruže na utakmici na kojoj ćemo poslati jasnu poruku u cilju borbe protiv nasilja nad ženama. Moramo da nastavimo da podržavamo i štitimo naše kraljice, da ih poštujemo i zaustavimo nasilje nad njima, poručio je bek našeg tima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPSKI CENTAR NIJE MOGAO SAM: Novi dabl-dabl Jokića u porazu Denvera

Košarkaši Denver Nagetsa, izgubili su na svom parketu od Finiksa rezultatom 104:97. Srpski košarkaš Nikola Jokić je utakmicu sa Finiksom...

POVEZANE OBJAVE