UTAKMICA NAŠE GRUPE IZAZVALA NEMIRE: Kamenovana kuća fudbalera (VIDEO)

U sklopu Grupe G Svetskog prvenstva u Kataru, gde se nalazi i naša reprezentacija, Švajcarska je na startu takmičenja minimalnim rezultatom slavila protiv Kameruna.

Strelac jedinog pogotka na meču bio je Bril Embolo, Kamerunac koji nastupa za Švajcarsku, što je dovelo do velikih problema za njega i njegovu porodicu u rodnoj zemlji.

Frustrirani ovom činjenicom, navijači Kameruna su kamenovali njegovu kuću u rodnoj zemlji.

Ovakvo ponašanje prokomentarisala je i Žermen Embolo, majka Brila Emboloa.

–  Ostavite mi sina na miru. Švajcarska ga je fudbalski odgajila i on je samo obavio posao za tu državu. A vi, umesto da i sami trenirate talente, samo se bavite smicalicama. Morate da date određenu sumu novca kako biste bili u Utopiji – radi se o kompaniji koja se bavi pi-ar -om u vlasništvu Samjuela Etoa, predsednika tamošnjeg fudbalskog saveza – dok Švajcarci obrazuju moje dete, nije štedela reči majka junaka Švajcarske.

Svejevremeno je i sam Bril Embolo govorio o odluci da zaigra za zemlju u kojoj je dugo nastupao za Bazel.

Dugo sam odlagao odluku za koju reprezentaciju ću da igram. Bilo je teško prelomiti. Onda sam jednog dana shvatio da želim da budem član selekcije Švajcarske. Da povratka nema. U porodici je bilo članova koji su ohrabrivali oba izbora, ali su svi poštovali moju odluku, objasnio je tada Embolo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE