ČOVIĆEVA PORUKA PRED DERBI: Partizan je favorit, jer ima 2.5 do tri puta skuplji stučni štab

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju sutra prvi večiti derbi u ovoj sezoni.

Crveno – beli su domaćini susreta osme runde ABA lige u koju crno – beli ulaze bez poraza.

Zvezda ima jedan poraz od Zadra a o sutrašnjem meču govorio je predsednik kluba Nebojša Čović.

Želim našima da naprave dobar rezultat i ostvare pobedu i verujem u to. Ako i ne bude pobede, mi smo toliko mala zemlja da je i samo učešće veliki rezultat, ali da se vratim košarci. Pozivam Zvezdine navijače da dođu u ”Pionir”, i molim ih da se ponašamo u duhu potpunog fer-pleja, da nikoga ne vređamo, da napravimo dobru atmosferu. Za mene je Partizan favorit, jer ima mnogo skuplji tim od Crvene zvezde, 2.5 do 3 puta skuplji stručni štab od Crvene zvezde. Oni su projektovani da gotovo budu prvaci Evrolige, – rekao je on.

Zatim je dodao:

Mi smo se sada malo pokrenuli, došao nam je novi trener, gospodin Duško Ivanović i želeo bih da to protekne u pravoj sportskoj atmosferi i mi to tako i mislimo, a oni kada pričaju, obično misle nešto drugačije. Rekao sam vam ko je favorit, onaj ko ima mnogo veći budžet, Zvezda objavljuje sve do poslednjeg dinara, zaključuje Čović.

Zvezda i Partizan igraju sutra od 20 časova meč u hali “Aleksandar Nikolić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sjajan početak za Lajovića u Barseloni!

Srpski teniser Dušan Lajović je uspešno startovao na turniru u Barseloni. Naime, Srbin je rutinski savladao Argentinca Dijega Švarcaman sa 2:0...

POVEZANE OBJAVE