DA LI SI SPREMAN DA POGODIŠ NAJVEĆU KVOTU? Meridian deli brutalne poklone tokom Svetskog prvenstva – saznaj više!

Mundijalska groznica trese planetu! Sve je u znaku najvećeg fudbalskog događaja na svetu, pa kako onda da ne iskoristimo priliku da uz dobar fudbal zabavu podignemo na još viši nivo?!

Za tako nešto jedna adresa je proverena – sportska kladionica Meridian! Uz standardan bonus dobrodošlice, najveći koji ćete videti online na Internetu, tu je i najveći specijal za Mundijal sa više od 5.000 opcija za igru, a pored svega toga spremljene su i najveće kvote. Pa, šta onda fali?

Možda, jedna promocija da “začini” ovaj spektakl? Ako ste saglasni, onda je vreme da posetite meridianbet.rs sajt, jer je Meridian ponovo organizovao fantastično takmičenje – POGODI NAJVEĆU KVOTU”.

Šta možete da osvojite? Pa, pravo je pitanje “šta sve ne možete da osvojite” jer nagradni fond je spektakularan – 500.000 RSD BONUSA, MacBook, iPad, iPhone i Apple Watch.

Nagrade su spremne za 30 najuspešnijih igrača, a na vama je samo da u periodu od 20. novembra do 18. decembraPOGODITE NAJVEĆU KVOTU!

Ako budete uspešni očekuje vas: MacBook, iPad, iPhone 14, Apple Watch i čak 500.000 RSD bonusa za online klađenje! Kako će nagrade biti raspoređene možete saznati na meridianbet.rs sajtu, a u nastavku malo više o samoj promociji…

MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE – REGISTRUJ SE

U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, kao i tiketi odigrani na Meridian uplatnim mestima uz Meridian plus kartice. Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju tiket sa najvećom pogođenom kvotom.

U promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi. Ukupna pogođena kvota kod nedobitnih tiketa računa se kao proizvod svih pogođenih kvota na tiketu.

Minimalna uplata je 100 RSD uz minimalan broj parova na tiketu 5, kao i minimalnom kvotom po paru 1.35. Takođe, potrebno je da tiket sadržati minimum jedan meč iz ponude za Svetsko prvenstvo u Kataru za tekući dan.

PRIKLJUČI SE, POBEDI I NAVIJAJ SVETSKI!MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek nemaš otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu, registruj se već danas jer tom prilikom dobijaš fantastičan bonus bez uslova – čak 2.000 dinara za tiket!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U PROBLEMU: Srpski reprezentativac pao na doping testu!

Srpski sport zatekla je informacija u vezi sa plivačem Urošem Nikolićem. Prema saznanjima portala Sportklub, utvrđeno je da je tokom...

POVEZANE OBJAVE