TIM ZA KAMERUN: Svom snagom u napad!

Sve je bliža biti ili ne biti utakmica koju će reprezentacija Srbije odigrati protiv Kameruna u drugom kolu grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru, sutra od 11 sati.

Nakon početnog poraza od Brazila nema ni mesta kalkulacijama – iako bi je teško i bilo – i potrebna je pobeda.

Ono što je obradovalo sve u Srbiji jeste konferencija za medije našeg selektora Dragana Stojkovića koji je otkrio da će moći da računa na sve igrače i da im se stanje popravilo.

Uz adekvatnog protivnika, nema sumnja da će naš nacionalni tim istrčati na teren u standardnoj formaciji, sa Filipom Kostićem i Andrijom Živkovićem kao wing-bekovima, ali sasvim sigurno ofanzivnije orijentisanih.

U napadu treba očekivati tandem koji uteruje strah u kosti i koji se već dokazao u Ligi nacija, a koji čini jedan od najboljih strelaca Premijer lige Aleksandar Mitrović i igrač Juventusa Dušan Vlahović.

Iza njih, kao glavni zadužen za kreaciju i stvaranje šansi, stajaće nezamenjivi kapiten Dušan Tadić, kome će pomagati i manevrisati čitavim terenom sekundarni organizator Sergej Milinković-Savić. Kao centralnog veznog ne treba očekivati nikog drugog do Saše Lukića, koji se istakao i protiv Brazila.

U poslednjoj liniji bi čudno bilo sve osim trija Pavlović-Veljković-Milenković, dok je na golu Vanja Milinković-Savić, koji se ustalio u poslednje vreme.

Srećno Orlovi!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LONDON JE ARSENALOV: Petarda u mreži Petrovića! (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala ponizili su Čelsi pobedom od 5-0 na Emirejtsu, u utakmici 29. kola Premijer lige. Arsenal tako drži lidersku...

POVEZANE OBJAVE