Brazilci se mučili, Kazemiro obradovao Srbiju! (VIDEO)

Brazil – Švajcarska 1:0 (0:0)

Kazemiro 83′

Fudbaleri Brazila pobedili su Švajcarsku u drugom kolu G grupe Mundijala u Kataru. Karioke su se mučile bez povređenog Nejmara. Uz poništen gol, slomili su otpor žilavih Sajdžija tek u finišu susreta. Pre ovog meča, Srbija je remizirala sa Kamerunom.

U prvih 20 minuta meča nije bilo konkretnih šansi. U 27. minutu istakao se Jan Zomer. Odbranio je udarac Vinisijusa sa peterca što je za Brazilce bila najbolja šansa u dosadašnjem toku meča.

Švajcarci za poluvreme nisu šutnuli na gol. Brazilci su imali više udaraca i posed lopte. To im nije bilo dovoljno da naprave još šansi osim one iz 27. minuta.

Sem toga, zanimljiv detalj desio se u 43. minutu kada su svetla na stationu nakratko zagasnula.

U nastavku ponovo je Vinisijus bio jedan od glavnih aktera. Nakon njegovog prodora u 56. minutu, niko nije zahvatio loptu u šesnaestercu. On je u 64. minutu postigao gol koji je kasnije poništen zbog ofsajda.

Rišarlisonov šut iz šesnaesterca izblokiran je u 72. minutu. Brazilci su poveli u 83. minutu golom Kazemira nakon kombinacije sa Rodrigom. Karioke su imale u finišu nekoliko prilika da overe trijumf koje nisu iskoristili.

Nakon ove runde, Brazil je obezbedio plasman u osminu finala sa šest bodova. Švajcarska ima tri a Kamerun i Srbija po jedan.

U poslednjem kolu Brazil igra sa Kamerunom a Srbija sa Švajcarskom. Oba meča počinju u petak od 20 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE