Pridružite se trećoj rundi Tipster Kupa na kladjenje.rs

Drugo kolo tipster kupa u organizaciji Kladjenje.rs je pri kraju, a pobednici će biti objavljeni uskoro! Najboljih pet igrača podeliće ukupnu nagradu od 470 evra u besplatnim opkladama na Mozzartbet-u.

Još nije kasno da se pridružite zabavi u trećem kolu Tipster kupa jer je POTPUNO BESPLATNO! Još uvek postoji mnogo prilika da pokažete svoje veštine i dokažete da ste najbolji tipster. Pridružite se sada i imaćete priliku da osvojite deo od 470 evra besplatnih opklada u svakoj rundi. I ko zna, možda uđete u finalnu rundu i takmičite se za glavnu nagradu od 320 evra u besplatnim opkladama.

Podsetimo, ukupan nagradni fond Tipster Kupa koji organizuje Kladjenje.rs je neverovatnih 3 200 evra u freebetovima u kladionici Mozzart. Tipster Kup je podeljen u 5 rundi, a svaka runda ima fond od 470 evra za besplatno klađenje, pobednik svake runde dobija 170 evra. 

Učesnici Tipster Kupa pogađaju ishode mečeva Svetskog prvenstva, tačan rezultat, pobednika mečeva ili razliku u golovima. Takmičar koji sakupi najviše poena i pogodi najviše ishoda pobeđuej u takmičenju. Ovakva takmičenja su vrlo zabavna i omogućavaju vam da testirate svoje veštine u prognoziranju ishoda fudbalskih mečeva i uporedite ih sa drugim takmičarima. Prema tome, ako želite dodatno uzbuđenjetokom mečeva u Kataru, razmislite o svom učešću u Tipster Kupu na sajtu KLADJENJE.RS.

Za više informacija posetite Tipster Kup – Svetsko Prvenstvo 2022.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED NOVI DERBI: Partizan se snažnom porukom obratio navijačima (VIDEO)

Fudbaleri Partizana gostuju Crvenoj zvezdi u polufinalu Kupa Srbije. Raniji derbi, 173. po redu igran ovog vikenda, pripao je crveno-belima...

POVEZANE OBJAVE