SAMO U MERIDIANU: Nova mundijalska avantura – POGODI NAJVEĆU KVOTU i postani vlasnik vrednih nagrada!

Meridian te vodi u novu mundijalsku avanturu – pogodi najveću kvotu i osvoji vredne nagrade!

Svetsko prvenstvo je uveliko u toku, utakmice su sve zanimljivije, a baš kao što svaki Mundijal učini – nisu svi favoriti prošli tako “glatko” kao što se možda očekivalo.

Dakle, iznenađenja su i te kako moguća, a ukoliko smatrate da neka od njih možete da predvidite – na pravom ste mestu!

Sportska kladionica Meridian donosi brojna iznenađenja ovih dana, a uz standardno najveće kvote, oformirala je i novo takmičenje koje donosi sjajne nagrade!

Želiš da gledajući Mundijal osvojiš MacBook, Apple Watch, iPad, iPhone, ali i keš nagrade? Imamo rešenje! Priključi se takmičenju POGODI NAJVEĆU KVOTU i sve što treba jeste da odigraš tiket i uz malo sreće budeš najbolji na kraju takmičarskog perioda!

Ukoliko se kladiš u Meridianu – velike su šanse da budeš dobitnik ovih sjajnih poklona, a ono što je važno da znaš jeste da u promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, ali i tiketi koji su odigrani na uplantim mestima uz Meridian plus kartice.

Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju tiket sa najvećom pogođenom kvotom, a ono što je takođe važno jeste da učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi.

Dakle, svi ljubitelji fudbala imaju sjajnu priliku da dođu do fantastičnih nagrada, a pre toga – sjajna uvertira u vidu BONUSA DOBRODOŠLICE OD 2.000 RSD!

Naime, svako ko se registruje na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, poptuno besplatno i bez ikakvih uslova dobija2.000 RSD ZA ONLINE KLADJENJE!

Priključi se, odigraj tiket, POGODI NAJVEĆU KVOTU i obezbedi sebi sjajne uređaje!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Inzagi odlučio gde nastavlja karijeru!

Simone Inzagi će u aktuelnoj sezoni, gotovo sigruno, doneti Skudeto Interu posle tri godine na klupi ekipe iz Milana. Plavo-crni...

POVEZANE OBJAVE