Stojković nakon remija: Frustrirajuće je!

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, obratio se javnosti nekoliko minuta nakon utakmice i remija protiv Kameruna.

Kamerunci je za dva minuta postigao dva gola i tako su stigli do izjednačenja.

– Da je dobar dan – nije. Osećamo frustraciju zbog rezultata. Imati 3:1 na ovakvom nivou… Da smo uspeli da im dopustimo da dođu do 3:3, frustrirajuće je. Mislim da smo reagovali odlično posle njihovog gola. Ekipa se potpuno podigla, napravili smo nekoliko fenomenalnih šansi, a nakon tri gola, visok izlazak naše odbrane, pokušaj pravljenja ofsajda na ovakvom nivou ne bi smeo da se dešava, to je amaterski i koštalo nas je pobede – rekao je Stojković za”Arena sport” i dodao:

– Idemo dalje, ono što sam video, statistika, posed lopte i dominantnost, to u ovom trenutku ništa ne znači.

Izlazak Strahinje Pavlovića u 56. minutu doneo je puno problema Srbiji.

– Imali smo ponovo taj peh da su dva centralna beka tražila izmenu, Pavlović i Veljković. Morali smo da reagujemo s obzirom na to da su oni imali dvojicu napadača. Nemamo sreće sa tim povredama, to nas brine i danas se opet pokazalo da smo morali prinudne izmene da pravimo – poručio je selektor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nekadašni fudbaler Zvezde završio karijeru i odmah našao novi posao

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Damijen le Talek završio je svoju igračku karijeru. On je svoju karijeru završio u 34....

POVEZANE OBJAVE