RAŠFORD POKAZAO SVO UMEĆE: Engleska bolja u britanskom derbiju za prvo mesto u grupi (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Engleske bila je bolja od Velsa sa ubedljivih 3-0 u poslednjem kolu grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru, i tako obezbedila prvo mesto u grupi B.

Vels ostaje zakovan za dno sa samo jednim osvojenim bodom.

Utakmica je rešena u drugom poluvremenu, kada su postignuta sva tri gola, a heroj je fudbaler Mančester Junajteda Markus Rašford, koji je bio dvostruki strelac.

Jasno je bilo da Englezi žele prvo mesto, pa su od samog starta krenuli veoma ofanzivno i održavali potpunu inicijativu, uputivši devet šuteva ka golu komšija sa Ostrva.

Ofanziva se isplatila u drugom poluvremenu, kada je već u 50. minutu prednost Gordom Albionu doneo Markus Rašford sjajno izvedenim slobodnim udarcem.

Nalet je odmah iskoristio njegov tim, pa je samo dva minuta kasnije posle greške Velšana i oduzete lopte, Hari Kejn sa desne strane ubacio loptu Filu Fodenu koji je duplirao prednost – 2:0.

Rašford je svojim drugim golom u 68. minutu postavio konačan rezultat i otklonio sve dileme. On je sjajno primio dugu loptu, a potom sebi driblingom stvorio prostor za šut i smestio loptu u mrežu kroz noge golmana Denija Verda.

Sa druge pozicije se u osminu finala plasirala reprezentacija SAD-a, posle pobede nad Iranom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAD I TRUD SE ISPLATILI: Bivši golman Intera i Milana u Juventusu!

Bio je član Intera i Milana, a sada će pojačati Juventus! Kako prenose italijanski mediji, Vojćeha Ščensnog će među stativama zameniti...

POVEZANE OBJAVE