Milinković -Savić pred Švajcarsku: Obećavam pravog Sergeja!

Fudbalskoj reprezentaciji Srbije sledi odlučujući meč na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Naime, naš tim u petak igra protiv selekcije Švajcarske, a danas je očekivanja na konferenciji za medije izneo i strelac drugog gola na meču protiv Kameruna Sergej Milinković Savić.

Na pitanje da li oseća pritisak pred Švacarsku, on je rekao:

– Bio je pritisak i prošlu utakmicu. Znamo kako da reagujemo i da maksimalno ozbiljno pristupimo. Ne osvrćemo se unazad i šta je bilo pre. Moramo da damo sve od sebe i da pobedimo. Ne mislim da će biti toliko emotivno jer je Švajcarska u pitanju. Na nama je da krenemo hrabro i snažno od prvog minuta. Da pokažemo da smo došli da uzmemo tri boda i da prođemo dalje.

Otkrio je i kakva je situacija sa njegovom povredom.

– Zglob je mnogo bolje. Taj problem sam imao od utakmice sa Brazilom. Ali radio sam svaki dan terapije sa momcima i ide nabolje. Imao sam posebnu traku na nozi u meču protiv Kameruna. Sada je dosta bolje i biću spreman za Švajcarsku.

Možemo li da očekuje Sergeja u nekom od izdanja iz Lacija i kako vidite igru veznog reda.

– Obećavam da možete da očekujete pravog Sergeja na sredini terena. Svi znaju koliko je važna utakmica. Moramo biti spremni i da se nadamo pobedi. Vezni red je uglavnom srce svake ekipe i trudimo se da damo maksimum. Protiv Brazila nije bilo kako smo želeli. Protiv Kameruna smo dobro igrali, propustili prilike i velika je šteta za neiskorišćene šanse. Vezni red ide u dobrom pravcu i želimo da to pokažemo na sledećoj utakmici, rekao je Sergej i dodao:

– Izgubili smo dva boda sa Kamerunom i nadam se da će se sada okrenuti na našu stranu. Da posle Švajcarske svi budu zadovoljni. Mi i srpski narod.

FOTO: Fudbalski savez Srbije

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Karlos Tevez završio u bolnici

Legendarni argentinski fudbaler Karlos Tevez nalazi se u bolnici u Buenos Ajresu. On je trener argentinskog kluba Independijentea, a sinoć...

POVEZANE OBJAVE