Džakin brat pred meč sa Srbijom: Pokušaće da provociraju Granita i Šaćirija!

Fudbalsku reprezentaciju Srbije i Švacarske očekuje odlučujući susret za plasman u narednu fazu Svetskog prvenstva u Kataru.

Velika prašina se kao i uvek podiže kada se sastaju ove dve reprezentacije, a rođeni brat Granita Džake, Taulant, govorio je švajcarskim medijima pred ovu utakmicu.

– Iskreno, nisam bio srećan posle žreba zbog svih tih emocija i cele prošlosti sa Granitom. Ali razgovarali smo dugo o tome, veoma dugo. Rekao sam mu: ‘Bez obzira na to što se desi na utakmici, da li postigao gol ili izgubio, samo ostani miran i igraj svoju igru’. Na kraju dana, ovo je fudbalska utakmica, nije politika, rekao je Taulant. 

On je istakao da očekuje i provokacije od strane srpskih medija.

– Nisu problem srpski fudbaleri, mada je pitanje koliko će oni naelektrisani da budu. Pretpostavljam da će srpski mediji pokušati da ponovo zakuvaju stvari. Da pokušaju da isprovociraju Granita, Džerdana Šaćirija. Moramo da budemo spremni na to, da budemo opušteni, rekao je Džaka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČEO JE SPEKTAKL: Ovako su Grobari pozdravili ljubimce pred Olimpijakos (VIDEO)

Košarkaši Partizana u ovim trenucima su počeli duel 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. Crno-beli se bore za plej-in. Pirejcima meč...

POVEZANE OBJAVE