Kostić pred Švajcarsku: Kada ćemo imati snage ako ne sad?

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuje susret protiv selekcije Švacarske za plasman u narednu fazu Svetskog prvenstva u Kataru.

Pred novinare su danas izašli Dušan Vlahović i Filip Kostić koji su izneli utiske pred ovaj susret.

Kostić je rekao da našu ekipu očekuje težak susret protiv jakog protivnika.

– Očekuje nas teška i zahtevna utakmica, radi se o organizovanoj i dobroj ekipi. Rezultati su nam išli na ruku, nadam se da ćemo sad biti pravi i pobediti i proći dalje, istakao je on i dodao:

– Neće biti kao pre četiri godine, ima puno novih igrača. Za svaku utakmicu se spremamo drugačije. Na nama je da damo maksimum da prođemo dalje, nadam se da ćemo uspeti.

Kostić je otkrio i kakvo je stanje sa povredom.

– Jeste mi bilo teško protiv Kameruna, značio mi je taj meč zbog ovog što sledi. Imao sam povredu i uspeo sam za samo 10 dana da se oporavim, rekao je srpski fudbaler i dodao:

– Na ovom nivou nema puno ekipa sa manama. Dobro je što imamo sve u svojim rukama, na nama je da odradimo. Kada ćemo imati snage ako ne sad? Moramo najbolje da se pripremimo, analizirati i verujem da ćemo uspeti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE