Obradović izneo očekivanja pred Valensiju!

Košarkaši Partizana u četvrtak dočekuju ekipu Valensije, u utakmici 11. kola Evrolige.

Trener crno-belih Željko Obradović je izneo očekivanja pred ovaj susret.

On je rekao danas da ne zna koliko će Matijas Lesor i Alen Smailagić moći da pomognu timu u predstojećoj utakmici Evrolige.

– Ne znam da li će moći da treniraju ili sutra igraju i koliko će moći da pomognu. Ali, to nije razlog da ko god bude zdrav, ko god bude na terenu ne izađe i ne pruži maksimum, rekao je Obradović novinarima u Beogradu.

Partizan ima tri vezana poraza, dva u Evroligi od Barselone i Real Madrida, i jednog u ABA ligi od Crvene zvezde.

– Pametni ljudi uvek izvlače pouke. U poslednjih sedam dana imali smo tri veoma teške utakmice protiv timova koji su favoriti za fajnal-for i protiv Crvene zvezde koja je naš glavni konkurent, uz poštovanje svih ostalih, u ABA ligi,  rekao je Obradović i dodao:

– Bilo je dosta dobrih trenutaka, ali i veoma loših. To je ono o čemu smo pričali, probali da reagujemo sinoć na treningu, probaćemo i večeras…

Najveći problem je, kako je rekao Obradović, to što posle utakmice u Madridu ni na jednom treningu nije imao Lesora.

– Posledice toga što nije trenirao su se videle. Pohvalno je to što je želeo da pomogne timu, kao što je pohvalno i to da je Smailagić na svoju sopstvenu odgovornost želeo da igra iako mu je preporučeno da pauzira šest sedmica, rekao je Obradović pa nastavio:

– Nažalost, ni jedan ni drugi nisu sinoć trenirali, ne znam da li će biti u stanju da večeras treniraju i sve to utiče na plan i pripremu utakmice.

Utakmica između Partizana i Valensije igra se u četvrtak u 20.45 u Beogradskoj Areni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE