ISTORIJSKI RASPLET: Japan i Španija prošli dalje, Nemačka ispala! (VIDEO)

U Grupi E viđen je na kraju rasplet koji se mogao predvideti samo u najluđim snovima. Dalje su prošli Japan kao prvoplasirani i Španija kao drugoplasirani tim. Iz daljeg toka takmičenja ispada Nemačka i hrabra Kostarika.

Oba meča su posle prvog poluvremena išli očekivanim tokom. Španija je povela u ranoj fazi preko Alvara Morate, dok je Gnabri doveo Nemačku u vođstvo isto vrlo brzo po početku meča.

Očekivalo se da će favorizovane ekipe proći dalje , ali u drugom poluvremenu viđena je prava ludnica.

Japan je za 5 minuta došao do preokreta protiv Španije golovima Doana i Tanake. Drugi gol Japanaca će biti posebna priča jer je, čini se, lopta pre toga celim obimom izašla u aut.

Na meču Nemačke i Kostarike, reprezentacija iz Centralne Amerike je takođe napravila preokret golovima Tehed i Vargasa. Tada je izgledalo da će i Nemačka i Španija ispasti. Međutim Nemci su do kraja meča postigli 3 gola i došli do pobede 4:2.

Španci sa druge strane nisu uspeli da izjednače i kao drugoplasirani će ići na Maroko u 1/8 finala, dok Japan ide na Hrvatsku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE