LŠ: Novi Beograd ubedljiv protiv Mađara

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su i drugu pobedu u Ligi šampiona ove sezone. U drugom kolu B grupe elitnog takmičenja Novobeograđani su posle veoma dobre igre savladali OSC iz Budmipešte sa 17:9 (3:3, 5:2, 3:1, 6:3).

Izabranici trenera Živka Gocića bili su malo nervozniji na startu, ali su od finiša druge četvrtine zaigrali u prepoznatljivom stilu i u potpunosti nadigrali rivala iz Mađarske. Novobeograđani su bili veoma efikasni u napadu, posebno iz polukontri i kontranapada, a kada su zaigrali agresivnije u odbrani i kada je brazilski golman Žoao Pedro Fernandeš uhvatio pravi ritam, prednost domaćih počela je da raste.

Mađarski predstavnik jednostavno nije uspeo da parira srpskom i regionalnom šampionu koji kako vreme odmiče značajno podiže nivo svoje forme i deluje sve uigranije.

Najefikasniji u redovima Novog Beograda bio je Alvaro Granados sa četiri gola, dok su se po tri puta u listu strelaca upisali Strahinja Rašović i Radomir Drašović.

U trećem kolu Lige šampiona koje je na programu 14. decembra, Novi Beograd dočekuje dubrovački Jug.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE