Pred Partizanom paklen raspored: Obradović dobio prve zvižduke!

Košarkaši Partizana su sinoć od Valensije poraženi u okviru 11. kola Evrolige, a trofejni stručnjak Željko Obradović je prvi put dobio zvižduke od kako je seo na klupu crno-belih.

Ono što posebno zabrinjava jeste što Partizan u decembru očekuju najteži mogući izazovi.
 

Obradović nakon meča nije krio nervozu.

– Utisci mogu da budu različiti, ali ja se slažem. Mi nemamo trening. Ja sam rekao posle Zvezde da Lesor nije imao nijedan trening, imao je bol u laktu, tražio da bude u timu i to je bio logično gledajući celu situaciju, mi imamo probleme sa visokim igračima. Smailagić je tražio da igra na njegovu odgovornost protiv Zvezde, imao je povredu prsta u Barseloni, želeo je da pomogne timu, a onda se razboleo i nisam ga video zadnja četiri dana, rekao je on posle Valensije.

Čini se da je Obradović zadovljan borbom samo jednog čoveka, a od ostalih traži više.

 – Lesor je odradio samo trening pred utakmicu juče. On je čovek koji nam donosi mnogo. Na utakmici od 45 minuta, da od 23 skoka, sramna 23 skoka koja smo imali, on je imao 10. Ostali su učestvovali sa 13, da vidite koliko je važan za igru energetski i za to šta radi za ekipu. Dekoncentracija, sem ovog neverovatnog odnosa skokova, kao i uz izgubljene lopte bez ikakvog razloga, gde se igralo stihijski, davila nas je atmosfera. Ako izgubiš u produžetku, znači da si se borio, kažem da su bili rivali bolje koncentrisani, dodao je trener crno-belih.

Raspored Partizana u nastavku sezone.

ABA liga: Budućnost, Cedevita Olimpija, FMP, Igokea

Evroliga:  Crvena zvezda, Asvel, Anadolu Efes, Fenerbahče, Bajern 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE