Rade Bogdanović otvoreno o Piksiju i FSS-u

Fudbaleri Srbije ponovo su razočarali naciju, porazom od Švajcarske i eliminacijom sa Svetskog prvenstva sa samo jednim osvojenim bodom i osam primljenih golova.

Analitičar RTS-a Rade Bogdanović nakon utakmice je govorio o selektoru Draganu Stojkoviću i Fudbalskom savezu Srbije.

Fudbalski savez je jedna jako bitna institucija u Srbiji zato što je pod njenim okriljem sve što se tiče samog fudbala koji svi volimo, želimo i igramo. Mene više interesuju kretanja tamo nego mnoge druge stvari, rekao je Bogdanović, pa se osvrnuo na selektora Stojkovića.

Ipak je došao u vreme kad niko normalan ne bi došao. Imali smo rasulo u Savezu, a on je to sve stvarno ujedinio. Pošteno govoreći, ako sam ga protiv Kameruna kritikovao zbog taktike – on je ujedinio nešto što se ujediniti ne može, i otišao na Svetsko prvenstvo, što je veliki uspeh samo po sebi, izjavio je Bogdanović

Mislim da je nedopustivo za takvu jednu, mnogima, mlađim i starijim generacijama, nedopustivo je da imate v.d predsednika. Mislim da nije bilo mesta ni za bilo kakvo polemisanje i biranje predsednika pred Svetsko prvenstvo. Mislim da je tu, moje lično mišljenje, iako nemam informacije, došlo do razdora i problema. Da li je uticalo na samu igru, ne mogu da kažem, ali mislim da će se morati Fudbalski savez pozabaviti i mestom predsednika, smatra ovaj analitičar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KOŠARKAŠ MAKABIJA SIGURAN: Bili bismo u top 3 da nije počeo rat

Košarkaši Makabija poveli su sa 1:0 u plej-of seriji Evrolige protiv Panatinaikosa. Sezonu su završili ligaški na sedmom mestu, a...

POVEZANE OBJAVE