Da li si se već priključio besplatnom Tipster Kupu o kom svi pričaju na kladjenje.rs?

Četvrta runda super popularnog Tipster Kupa koju organizuje kladjenje.rs počinje uskoro – nemoj propustiti šansu da uzmeš učešća u ovom takmičenju i osvojiš neke fantastične nagrade!

Tipster Kup ulazi u svoju četvrtu rundu! Ako se još niste pridružili, još uvek imate vremena da se takmičite za prvo mesto i neke od sjajnih nagrada koje su spremili za vas! Do sada je konkurencija bila velika, ali još uvek postoji šansa da se izborite za vrh. Da biste ostali u trci za neku od nagrada, obavezno pošaljite svoje tipove pre početka mečeva. Četvrto kolo će sigurno biti uzbudljivo, zato ga ne propustite!

Da li ste čuli koliki je nagradni fond Tipster Kupa? 3 200 evra u freebetovima u kladionici Mozzart iznosi nagradni fond ovog takmičenja. Da, da, dobro ste pročitali 3 200 evra dobiće najboklji tipsteri ovog takmičenja.

Tipster Kup je podeljen u 5 rundi, a svaka runda ima fond od 470 evra za besplatno klađenje, pobednik u svakoj rundi dobija 170 evra.  Učešće u Tipster Kupu je potpuno BESPLATNO, pa ako želite dodatno uzbuđenje tokom mečeva u Kataru razmislite da se priključite Tipster Kupu na sajtu KLADJENJE.RS.

Za više informacija posetite Tipster Kup – Svetsko Prvenstvo 2022.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PORAZ CRNO-BELIH: Četvrtina kojom je Olimpijakos slomio Partizan (VIDEO)

Košarkaši Partizana zakomplikovali su dodatno plasman u plej-in Evrolige nakon poraza od Olimpijakosa. Propustili su priliku da budu u zoni...

POVEZANE OBJAVE