Jovanović pred Partizan: Da odigramo kao u Tel Avivu!

U utakmici devetog kola ABA lige, košarkaši Budućnosti gostuju ekpi Partizana u Beogradu. Podrgoričani ovaj meč dočekuju u dobrom raspoloženju s obzirom na to da da su u Evrokupu ostvarili veliku pobedu protiv Hapoela u Tel Avivu.

Trener crnogoroske ekipe, Vladimir Jovanović je izneo očekivanja pred ovaj susret.

– Utakmicu protiv Hapoela u Tel Avivu smo odigrali na visokom nivou u oba smera. Posebno bih naglasio izuzetno dobru igru u odbrani. Jako bih voleo kada bi uspeli da ponovimo defanzivnu partiju koju smo prikazali u meču koji je ostao iza nas. Svima je jasno da iz dobre odbrane stiže i samopouzdanje za igru u napadu, naglasio je Jovanović, pa nastavio:

– Partizan predvođen vrhunskim trenerom kakav je Željko Obradović igra izuzetno dobro kako u Evroligi, tako i u ABA ligi. U poslednjih nekoliko rundi, Partizan ima oscilacija, usled nedostatka vremena za odmor i adekvatnu pripremu, ali u ovom momentu gledamo samo u svoje dvorište. Nadam se da ćemo ponoviti partiju koju smo prikazali u Tel Avivu, a da li će to biti dovoljno da budemo konkurentni Partizanu, ne zavisi samo od nas. Naravno, pita se i to baš mnogo i Partizan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJAJU ODBRANU TITULE: Polufinale protiv Budućnosti, Partizan počinje prodaju karata

Košarkaši Partizana naredne nedelje počinju polufinalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti. Crno-beli će biti domaćini Podgoričanima u prvom meču 30....

POVEZANE OBJAVE