Kostić nakon poraza: Jedva smo hodali na kraju!

Fudbaleri Srbije nisu uspeli da prođu grupnu fazu takmičenja na Mundijalu u Kataru, a sinoć su poraženi od Švajcarske rezultatom3:2.

Srpski reprezentativac Filip Kostić nije krio razočarenje nakon ove utakmice.

– Ne mogu da tražim sada izgovore, najbitnije je da smo svi dali maksimum.Pokušali smo, nismo uspeli. Razočarani smo, svima nam je jako teško. Dali smo sve od sebe, i stručni štab i igrači. Zajedno pobeđujemo i gubimo. Jako težak trenutak za sve nas. Ne smemo sada da padnemo. Ispravljamo greške, čekaju nas kvalifikacije za Prvenstvo Evrope. Ova generacija može više, nadam se da ćemo uspeti.

Srbija je na tri odigrane utakmice osvojila samo jedan bod.

– Realno je trebalo da dobijemo meč protiv Kameruna, i to sa više razlike. Ne smemo da primamo takve golova, to nam se već dešavalo, rekao je Kostić pa se osvrnuo na drugi gol Švajcarske.

– Nismo još analizirali utakmicu, ne znamo šta se desilo. Kod drugog gola sam video da jedan njihov vezni igrač trči ka golu , trčao je 30 metara. Bio sam najbliži i pokušao sam da ga stignem. Ne znam odakle se pojavio drugi igrač, bio je slobodan. Namestio je gol. Primili smo golove u najgorem trenutku.

Srbija je pokušala, ali nije imala snage ni za častan oproštaj.

– Teško je kada gubite, bilo nam je potrebno mnogo energije. Moramo da se držimo zajedno. Videli ste kako je to selektor podneo na klupi. Teško nam je to da shvatimo. Selektor nam je čestitao što smo dali maksimum. Jedva smo hodali na kraju. Nama je trebala pobeda, selektor je izašao hrabro sa dva špica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE