Nejmar upitan i za osminu finala!

Fudbalska reprezentacija Brazila osvojila je prvo mesto u Grupi G pre trećeg kola. Tite je promešao karte protiv Kameruna, a u toj utakmici su poraženi rezultatom 1:0.

Jedan od njihovih ključnih igrača Nejmar se povredio u meču sa Srbijom, a upitan je i za mečeve osmine finala.

– Što se tiče Nejmara i Aleksa Sandra, imamo još 72 sata za sledeću utakmicu, računajmo na vreme koje ide u našu korist. Imamo još mogućnosti i sačekaćemo kako će proteći ovaj period. Još nisu počeli da rade na terenu sa loptom, to očekujemo danas i važno je kakva će biti njihova reakcija na povratak grupnim treninzima, rekao je Rodrigo Lasmar, lekar reprezentacije Brazila.

I dok se definitivna procena za Nejmara i Aleksa Sandra još iščekuje gotovo izvesno je da će se u konkurenciju vratiti Danilo.

– Danilo pokazuje značajan napredak. Odradio je intenzivan posao na terenu, već trenira sa loptom i oporavak teče u željenom ritmu. Očekivanja su da će normalno da trenira sa grupom, da vidimo kako će se osećati. Sve ide dobro i uvereni smo da će biti na raspolaganju za sledeću utakmicu, kazao je Lasmar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POTRAJAĆE POVRATAK U PL: Engleski drugoligaš rešio pitanje trenera

Fudbaleri Votforda su već dve sezone za redom u drugom rangu engleskog fudbala. Do Premijer lige će pokušati da stignu...

POVEZANE OBJAVE