MUNDIJAL IDE DALJE: Bez velikog derbija u osmini finala, ali uz NAJVEĆE KVOTE i BONUS za online klađenje!

Svetsko prvenstvo nam donosi početak nokaut faze, a Meridian sjajnu ponudu za online kladjenje!

Snovi Srbije i svih ljubitelja fudbala i navijača u našoj zemlji su raspršeni – “Orlovi” su poraženi od Švajcarske (2:3) i ostali bez plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva.

Mundijal u Kataru specifičan je po mnogo čemu, ali mi ga nećemo pamtiti po dobrom, osim ukoliko ne preokrenemo stvari u svoju korist.

Euforija je nestala kada se radi o Srbiji, ali ne manjka je kada se radi o čitavom prvenstvu i zato – vreme je za osminu finala.

Može se reći da nemamo neki “pravi” derbi, ali svakako imamo zanimljive parove koji mogu postati još interesantniji ukoliko se njima pozabavimo i na tiketu.

Sportska kladionica Meridian i za nokaut fazu donosi NAJVEĆE KVOTE i fantastičnu ponudu, pa hajde da vidimo šta je to što nude.

Holandija – SAD, kec 2.10

Argentina – Australija, kec 1.25

Francuska – Poljska, kec 1.35

Engleska – Senegal, kec 1.55

Japan – Hrvatska, dvojka 2.15

Brazil – Južna Koreja, kec 1.25

Maroko – Španija, dvojka 1.60

Portugalija – Švajcarska, kec 1.95

Mogu li Japanci ili Korejanci da naprave novo iznenađenje? Ili će pak favoriti ostvariti svoje zacrtane ciljee i doći do četvrtfinala?

Na vama je da prognozirate i sastavite tiket za osminu finala, koji vam može doneti sjajne nagrade, ukoliko POGODITE NAJVEĆU KVOTU!

MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek nemaš otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu, registruj se već danas jer tom prilikom dobijaš fantastičan bonus bez uslova – čak 2.000 DINARA ZA TIKET!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLEDNJI POZIV: Preuzmi deo NAGRADNOG FONDA od čak 1.200.000 DINARA!

Pred vama je poslednja šansa da se pridružite i postanete deo promocije KEŠ MANIA u MERIDIANU. Pitate se zašto...

POVEZANE OBJAVE