Obradović nakon pobede: Evo šta je izjavio trener crno-belih

Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali Budućnost u “Štark areni” u derbi meču 9. kola ABA lige sa 106:77.

Nakon pobede, trener Partizana Željko Obradović izneo je svoje utiske.

Momci su pokazali reakciju, pokazali su željenu agresivnost, mnogo energije su uložili i to im se vratimo ubedljivom pobedom protiv veoma dobre ekipe Budućnosti. Zadovoljan sam prikazanim, nastavljamo sa radom, idemo dalje, rekao je Željko Obradović.

O partiji Vukčevića i Trifunovića…

-Da li imam komentar za partiju Vukčevića i Trifunovića? Imam. Kao prvo, nije tačno da oni nisu igrali u prethodnim utakmica, nego nisu trenirali na pravi način. Kada su promenili pristup treninzima, kada su počeli da rade onako kako treba, to se odmah vidi i na parketu. Vukčević i Trifunović su odigrali dobro, ali ja verujem da mogu i bolje, pod uslovom da nastave da rade kao do sada”.

Pitanja nije bilo potrebno postavljati, Obradović je nastavio sa izlaganjem:

-Odradili smo detaljnu video analizu meča protiv Valensije, a kada su momci uvideli koliko su grešaka napravili i kako su igrali u odbrani i njima je bilo jasno da je pravo čudo da su bili u prilici da pobede. Pokazali su reakciju protiv Budućnosti, a popravlja se i zdrastveni bilten. Smailagić bi trebalo da počne da radi sa ekipom, a uskoro bi zeleno svetlo da može da radi sa loptom, mogao da dobije i Avramović. To naravno ne znači da će odmah na parket, treba vremena. Aleksa je poslednju utakmicu odigrao u junu, a sada je decembar, završio je trofejni stučnjak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA pokreće istragu zbog nasilničkog ispada Jokićevog brata (VIDEO)

Košarkaši Denever Nagetsa savladali su Lejkerse tokom prethodne noći u utakmici prvog kola plejofa NBA lige nakon velikog preokreta,...

POVEZANE OBJAVE