Reprezentativac koji nije dobio šansu u Kataru poslao poruku javnosti! (FOTO)

Fudbalska reprezentacija napušta Katar pošto je ispala već nakon grupne faze Mundijala, na poslednjem mestu grupe G i sa samo jednim osvojenim bodom.

Fudbaleri našeg nacionalnog tima vidno su bili razočarani i očekivali su mnogo više, a putem Instagrama se ovim povodom obratio zadnji vezni Uroš Račić, koji nije dobio šansu od strane selektora Stojkovića da pokaže šta ume.

Ljubav prema voljenoj zemlji ima samo emociju koja je čista i iskrena. Naučio sam da je fudbal nesto najlepše sto mi se desilo u životu i dao mi je najbolje u životu! Da se ponovo rodim opet bih bio fudbaler. Znam da će teške proći i doći dobre stvari iako to po nekada nije sve tako jednostavno i lako ali je lepo i kada rezultati ne prate svo odricanje i težinu koju nosi profesionalizam, napisao je Račić, pa dodao:

Verujem da će nas sve ovo ojačati i da ćemo u nekoj sledećoj rundi mi biti na pobedničkom postolju i slaviti sve ovo što danas tugujem iako i tada kao i sada želim da budem ponosan na sve momke koji su dali svoj maksimum i koji će, daće Bog, veoma brzo slaviti zajedno sa mnom u nekom od narednih velikih takmičenja! Živeo fudbal, živela Srbija, stoji u objavi veziste reprezentacije Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Liverpul pregazio Totehnem

U poslednjem meču nedeljnog programa Premijer lige, Liverpul je na Enfildu pobedio Totenhem 4:2. Odličan nastup ekipe Jirgena Klopa je...

POVEZANE OBJAVE