SAOPŠTENJE PARTIZANA PRED EVRO DERBI: Nulti stepen tolerancije za uvredljiva skandiranja bilo koje vrste!

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraće večiti derbi, istorijski u Evroligi narednog četvrtka.

Pred ovaj duel, Partizan se oglasio saopštenjem kao domaćin tog meča.

Prema objavi sve dnevne ulaznice su rasprodate. Svi koji su ih kupili moći će besplatno da posmatraju i meč protiv FMP-a 19. decembra.

Ovom prilikom, Partizan Mozzart Bet napominje da će gostujući tim prema propozicijama dobiti mesta koja se nalaze u produžetku gostujuće klupe i da nikakvog drugog mesta na kojem će se gostujući navijači u dvorani okupljati neće biti, piše na sajtu crno – belih.

Napomenuli su da će svi bezbednosni protokoli biti ispoštovani.

Takođe, nulti stepen tolerancije postoji i za uvredljiva skandiranja bilo koje vrste! Uvrede se baš kao i ubacivanje predmeta u teren strogo sankcionišu prema važećim propozicijama Evrolige. Ali iznad sankcija, takvo ponašanje u ogromnoj meri urušavaju ugled Partizana u Evropi i šalju ružnu sliku koju niko ne želi da prikaže, dodaje se.

Na kraju su apelovali na navijače da navijaju fer i sportski i isključivo u sportskom duhu. Oni su prethodno na to podsetili simpatizere objavom na društvenim mrežama.

Celo saopštenje možete pogledati na zvaničnoj internet stranici kluba.

Evroligaški meč Partizana i Crvene zvezde igra se 8.12 od 20:30.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Duljaj: Nisu to sitne greške, to su velike greške

U okviru 32. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana su na svom terenu izgubili od TSC-a rezultatom 2:1. Nakon poraza svoje...

POVEZANE OBJAVE