Maroko bolji od Španije za četvrtfinale Svetskog prvenstva! (VIDEO)

U utakmici osmine finala na Svetskom prvenstvu u Kataru, fudbalska reprezentacija Maroka je nakon penala bila bolja od selekcije Španije.

Na samom početku, očekivano Španci su kontrolisali posed, a u 12. minutu je Maroko sjajnu priliku da povede iz slobodnog udarca, ali je udarac Hakimija završio preko gola. U 26. minutu usledila je prva velika prilika za Špance, sjajno se u prostor ubacio Asensio, primio loptu, a zatim pogodio spoljni deo mreže Maroka.

Marokanci su u 42. minutu imali dobru šansu. Došla je lopta do Bufala koji je sjajno “zalomio” rivala, te centrirao za Najefa, čiji je udarac glavom završio preko gola pa je poluvreme završeno bez golova 0:0.

Ni u drugom poluvremenu nije se mnogo toga promenilo, Španci su nastavili da čuvaju loptu, ali istovremeno deluju potpuno bezopasno po gol rivala.

Imali su do kraja regularnog dela Španci nekolike dobre šanse, ali nisu ih iskoristili pa je meč otišao u produžetke.

Nisu želeli da rizikuju preterano Marokanci i Španci, pa je meč nastavljen u sličnom ritmu u kakvom smo ga gledali tokom prvih 90 minuta, Španci su bili nešto konkretniji ali nisu uspeli da zatresu mrežu protivnika pa je meč odlučen nakon penala gde su bolji bili fudbaleri Maroka rezultatom 3:0.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Postani i ti milioner: Registruj se, uzmi bonus i prepiši VIKEND TIKET!

I ovog vikenda očekuje nas pravi fudbalski spektakl, ništa manji nego prethodnih dana kada smo uživali u Ligi šampiona...

POVEZANE OBJAVE