Nejmar o povredi i rekordu: Plakao sam celu noć

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Nejmar priznao je da je cele noći plakao nakon meča sa Srbijom.

On je na utakmici sa Srbijom povredio desni skočni zglob, zbog čega je morao da propusti dve utakmice grupne faze na Svetskom prvenstvu, prenosi španska Marka.

Sjajni fudbaler je propustio duele protiv Kameruna i Švajcarske, ali se sinoć vratio u tim Brazila u utakmici osmine finala Mundijala protiv Južne Koreje, gde je postigao jedan gol za svoj tim.

 Plakao sam celu noć posle toga, ali na kraju je sve ispalo dobro. Vredelo je ostati sledeći dan 11 sati sa fizioterapeutom, a onda i dan posle, rekao je Nejmar za brazilsku televiziju Globo.

On je postao treći brazilski reprezentativac koji je postigao golove na tri različita Svetska prvenstva. Pre njega su to učiniči Pele i Ronaldo.

 Ponosan sam što sam dostigao rekorde koje nisam mogao da zamislimMoramo da idemo korak po korak. Ostale su još tri utakmice, spremni smo i koncentrisani da osvojimo trofej – rekao je Nejmar.

Fudbalska reprezentacija Brazila će u četvrtfinalu Mundijala u Kataru igrati protiv Hrvatske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

HOĆE LI IGRATI VEČERAS: Zek Ledej odradio trening sa ekipom

Šampion ABA lige Partizan, večeras igra veoma važnu utakmicu u Evroligi, a protivnik mu je Olimpijakos. Meč je na programu...

POVEZANE OBJAVE