ŠVAJCARCI SE OBRUKALI: Ramoš opravdao prednost koju je dobio u odnosu na Ronalda i zatrpao gol! (VIDEO)

U četvrtfinalu Svtskog prvenstva u kataru snage će odmeriti najprijatnije iznenađenje turnira Maroko i Portugal, koji je večeras veoma ubedljivom pobedom od 6-1 eliminisao Švajcarsku.

Već u 17. minutu Gonzalo Ramoš je opravdao činjenicu da se našao u prvoj postavi kao najistureniji igrač umesto Kristijana Ronalda, kada je doveo svoju reprezentaciju do prednosti. Posle lopte koju mu je poslao Žoao Feliks ekspresno je odreagovao u šesnaestercu i poslao loptu u bliži ugao golmana Zomera.

U 33. minutu prekaljeni defanzivac Pepe je duplirao prednost i postavio rezultat poluvremena, kada je fantastično skočio posle kornera Bruna Fernandeša i glavom pogodio.

Ramoš se nije zaustavio na jednom pogotku, štaviše! Odmah nakon povratka na teren, već u 51. minutu,  iskoristio je dodavanje Dalota i kroz noge proturio loptu Janu Zomeru za 3-0!

Samo četiri minuta kasnije Švajcarci su bili u potpunom nokdaunu, nakon sjajno izvedene kontre koju je poveo Žoao Feliks. Ovog puta se Ramoš našao u ulozi asistenta, a strelac je bio levi bek Rafael Gereiro. 

Da ne bude sve idealno, nakon kiksa Ramoša Manuel Akanji je postigao u 58. minutu, pre će biti utešni, nego gol koji je dao bilo kakvu nadu. 

Ramoš je svoju partiju iz snova večeras kompletirao het-trikom, koji je upotpunio u 67. minutu utakmice. Ponovo mu je asistirao Feliks, a napadač sa peterca lako savladao protivničkog golmana. 

U zaustavnom vremenu je konačan rezultat postavio Rafael Leao, koji se u svom stilu namestio na šut desnom nogom i pogodio dalji ugao protivničkog gola za ogromnih 6-1. 

 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid šokirao Siti na Etihadu i obezbedio plasman u polufinale LŠ (VIDEO)

U revanš meču četvrtfinala Lige šampiona Real Madrid pobedio je Mančester siti psole penala. Posle 90 minuta bilo je...

POVEZANE OBJAVE