IVANOVIĆ PRED ISTORIJSKI VEČITI DERBI: Za nas nije interesantno što je prvi susret u Evroligi

Otkako je preuzeo vođenje tima, novi trener Crvene zvezde Duško Ivanović ima stopostotan učinak. Među pobedama su pritom vezane i četiri evroligaške, kao i ona protiv Partizana u Večitom derbiju u ABA ligi.

Sada će upravo dva rivala odmeriti snage u elitnom evropskom takmičenju, po prvi put u istoriji, a svoje utiske pred važnu utakmicu izneo je crnogorski stručnjak.

Sve če se promeniti u odnosu na prethodni duel sa crno-belima. Druga utakmica, druga atmosfera, drugačiji Partzizan. Svaka utakmica je različita. Nadamo se da će atmosfera uticati pozitivno na nas. Svakom igraču bi trebalo da bude zadovoljstvo da igra pred 20.000 ljudi, rekao je trener Zvezde, pa istakao:

Za nas to što je prvi derbi u Evroligi nije interesantno, gledamo ovu utakmicu kao još jedan susret sa Partizanom. I mi i Partizan ćemo se potruditi da izvučemo pouke iz prethodnog duela, a videćemo ko će u tome biti bolji, izjavio je Ivanović.

Poznate su mu i najveće prednosti večitog rivala.

Rekao sam i pre prvog međusobnog susreta da je Partizan ekipa koja ima fantastičan napad. Videli smo iz njihovih duela protiv Budućnosti i Valensije da je neophodno igrati dobru odbranu. Imaju igrače veoma dobre u igri jedan na jedan, imaju dobar šut, trče dobro, naveo je trener Crvene zvezde pred novi okršaj sa crno-belima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČEO JE SPEKTAKL: Ovako su Grobari pozdravili ljubimce pred Olimpijakos (VIDEO)

Košarkaši Partizana u ovim trenucima su počeli duel 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. Crno-beli se bore za plej-in. Pirejcima meč...

POVEZANE OBJAVE