NAKON SMRTI TENISKE LEGENDE: Oglasio se i drugi naš izdanak čuvene akademije: Zauvek tvoj junior (FOTO)

Nik Bolitijeri, jedan od najboljih teniskih trenera i vlasnik najpopularnije teniske akademije na svetu “IMG”, smeštene na Floridi, preminuo je juče.

Pored brojnih teniskih zvezda koje su ponikle upravo pod krovom njegove akademije, tu su stasala i dva aktuelna reprezentativca Srbije Miomir Kecmanović i Filip Krajinović.

Nakon Miomira na društvenim mrežama se povodom tužne vesti oglasio i Filip.

Ovo je veoma težak dan za mene i ceo svet tenisa. Naš teniski otac nas je napustio. Hvala vam za sve što ste uradili za mene i moju karijeru, nikada to neću zaboraviti! Bio si tu za mene kada si mi bio najpotrebniji. Imao sam 14 godina kada sam ušao na tvoju akademiju i nisam sanjao da ćeš me prihvatiti kao svog sina i da ćeš mi potpuno promeniti život. Zauvek ćeš biti u našim srcima. Nikada te neću zaboraviti.
Zauvek tvoj Junior
, stoji u objavi Krajinovića na Instagramu.

Naš teniser poreklom iz Sombora je svojevremeno smatran najvećim teniskim talentom posle Rodžera Federera. Svojevremeno je dobio, kao veoma mlad, vajld kard za glavni žreb mastersa u Majamiju, a jasno je da se to desilo zahvaljujući poverenju koje je Bolitijeri imao u njega.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid šokirao Siti na Etihadu i obezbedio plasman u polufinale LŠ (VIDEO)

U revanš meču četvrtfinala Lige šampiona Real Madrid pobedio je Mančester siti psole penala. Posle 90 minuta bilo je...

POVEZANE OBJAVE