Nemojte propustiti finalnu rundu Tipster Kupa na kladjenje.rs!

Danas počinje poslednja runda Tipster kupa – ne propustite priliku da zaradite ozbiljan novac! Ovo je vaša prilika da pokažete svetu da ste najbolji tipster – zato se prijavite sada i počnite da tipujete!

Svetsko prvenstvo u Kataru se bliži svojoj završnoj fazi i sigurno je da smo videli mnogo uzbuđenja i ishoda koje niko nije mogao da predvidi.

Ipak, bilo je dobrih tipstera registrovanih na Tipster kupu na kladjenje.rs. Pobednici u prethodna četiri kola dobili su svoj deo ukupne nagrade od 470 evra.

Vi možete biti jedan od onih dobitnika u ovom poslednjem petom kolu ako se registrujete i pogodite ishode predstojećih utakmica. Štaviše, nakon pete runde, svi tipsteri na tabeli takmiče se za glavnu nagradu od ukupno 850 evra besplatnih opklada za najboljih pet tipstera.

Ukupan nagradni fond Tipster Kupa koji organizuje Klađenje.rs je neverovatnih 3 200 evra u freebetovima u kladionici Mozzart. Tipster Kup je podeljen u 5 rundi, a svaka runda ima fond od 470 evra za besplatno klađenje, pobednik svake runde dobija 170 evra. Pored ovoga, postoji i jedno finalno kolo za glavnu nagradu od ukupno 850 evra, u kojem učestvuju svi učesnici iz svih rundi.

Za više informacija posetite Tipster Kup – Svetsko Prvenstvo 2022.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE