NIŠTA OD MATEUSA: Poznato ko će predvoditi reprezentaciju Nemačke u narednom periodu

Fudbalska reprezentacija Nemačke doživela je pravi debakl na Mundijalu u Kataru, pošto je završila takmičenje već u grupnoj fazi sa svega četiri osvojena boda.

Pritom Nemci nisu ličili na sebe, a hajlajt njihovog nastupa svakako će biti poraz od Japana, i posebno nezainteresovani trk Ridigera u odbrani, koji jasno ukazuje na neozbiljnost pristupa.

Nekoliko dana se govorilo o tome ko će nadalje predvoditi ovu reprezentaciju sa klupe, a među imenima se nagađalo i o nekadašnjem treneru Partizana Lotaru Mateusu.

Ipak, posle sastanka održanog u Frankfurtu sa čelnicima tamošnjeg fudbalskog saveza, doneta je odluka da se produži poverenje Hansiju Fliku do 2024. godine, odnosno Evropskog prvenstva koje će i sami organizovati.

Bernd Nojendorf, predsednik FS Nemačke, istakao je da je turnir u njihovoj zemlji velika prilika i da gaje veliko poverenje u Flika.

Flik je na 19 utakmica na kojima je predvodio Pancere ostvario 11 poebeda, šest remija i dva poraza, a prethodno je učestvovao u brojnim uspesima kao pomoćnik dugogodišnjeg selektora Joahima Leva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE