DA LI ĆEMO GLEDATI REPRIZU FINALA MUNDIJALA? Meridian donosi najveće kvote – prognoziraj finaliste Svetskog prvenstva!

Kladi se u Meridianu, prognoziraj finalni par Mundijala i zaradi ozbiljan keš!

Dugo smo ga čekali i sada nam se čini da je grupna faza Mundijala praktično “proletela”. Eliminacija Srbije jeste potisla veliku euforiju, ali nema sumnje – sve ekipe potrudile su se da nam prirede pravi fudbalski spektakl!

I uspele su u tome, pošto smo videli i nekoliko velikih iznenađenja, fantastične golove i ubedljive pobede. Bilo kako bilo, ono što je sigurno jeste da su Hrvatska, Brazil, Holandija, Argentina, Maroko, Portugal, Engleska i Francuska učesnici četvrtfinala, te da ćemo imati priliku da uživamo u vrhunskom fudbalu.

Jedna od konstanta tokom Svetskog prvenstva u Kataru bila je i fantastična ponuda za online kladjenje koju je imao Meridian, a koja je podrazumevala SPECIJAL ZA MUNDIJAL od preko 5.000 igara, a uz to se podrazumevaju i NAJVEĆE KVOTE, te fantastični bonusi za kladjenje!

U istom ritmu nastavljamo i u eliminacionoj fazi, pa osim bonusa donosimo i nekoliko predloga za kladjenje, odnosno savetujemo vam da već sada prognozirate finalni par Svetskog prvenstva u Kataru!

Zašto? Zato što vam najbolja kladionica u regionu odnosi ponudu koja se ne odbija i priliku da zaradite ozbiljan keš!

Jasno je da su Brazilci i Francuzi favoriti, ali ne smemo otpisati ni Engleze koji imaju nameru da fudbal “vrate kući”, kao ni recimo Argentince koji žele da Lionelu Mesiju prirede fantastičan oproštaj od nacionalnog dresa.

Ali, hajde da pređemo na ponudu i kvote za finalne parove:

Brazil/Francuska – kvota 5.00

Brazil/Engleska – kvota 6.50

Argentina/Francuska – kvota 10

Brazil/Portugal – kvota 6.00

Francuska/Holandija – kvota 18

Engleska/Holandija – kvota 22

Argentina/Engleska – kvota 11

Hrvatska/Francuska – kvota 40

Brazil/Maroko – kvota 30

Hrvatska/Maroko – kvota 170

Naravno, to nije sve, celokupnu ponudu možete pogledati na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a na istom mestu se možete i registrovati, jer Meridian sve novoregistrovane korisnike časti sa 2.000 RSD bonusa za online kladjenje i to BEZ USLOVA!

Da, dobro ste pročitali – sve vas čeka na istom mestu!

Isprati Mundijal u Meridianu, pokaži fudbalsko znanje i uz malo sreće postani novi milioner!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milutinov se ne obazire na zvižduke: Hvala Partizanu!

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Partizan, a srpski reprezentativac Nikola Milutinov je bio uz grčki tim ali nije igrao...

POVEZANE OBJAVE