Oglasio se FS Portugala u vezi Kristijana Ronalda

List iz Portugala Rekord objavio je da je jedan od najboljih fudbalera svih vremena i kapiten njihove zemlje Kristijano Ronaldo zapretio napuštanjem reprezentacije.

Navodno Ronaldo nije dobro prihvatio da meč protiv Švajcarske počne sa klupe, a kako navodi taj list toliko je bio besan da je odbio čak i da trenira sutradan, već je sa ostalim starterima radio lakši trening u teretani. 

Zbog te situacije, hitno se oglasio FS Portugala u vidu zvaničnog saopštenja.

-Kategorički negiramo da je kapiten naše reprezentacije Kristijano Ronaldo zapretio da će napustiti nacionalni tim tokom Mundijala. Kristijano Ronaldo je postavio mnoge rekorde za nacionalni tim, maksimalno je posvećen i mora da se poštuje sve što je uradio za našu reprezentaciju. Nacionalni tim, svi igrači, selektor i članovi stručnog štaba i članovi Saveza od prvog dana su ujedinjeni u ideji da predstave Portugal na najbolji mogući način na Svetskom prvenstvu, saopštio je FS Portugala. 

Portugal svoju utakmicu četvrtfinala Svetskog prvenstva igra u subotu protiv Maroka, od 16 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE