Oglasio se Partizan! Poznato je hoće li biti navijača Zvezde

Košarkaški klub Partizan je na zvaničnom sajtu istakao da će u Štark Areni na meču sa Crvenom zvezdom biti gostujućih navijača, a pritom je uputio i apel svojim pristalicama. 

Soapštenje Partizana prenosimo u celosti:

– Nakon serije sastanaka i konsultacija sa pripadnicima bezbednosnih službi, KK Partizan Mozzart Bet je u skladu sa preporukama baziranim na operativnim podacima doneo odluku o odvajanju malog dela tribine na Nivou 400 u Štark areni, za sve one pristalice gostujućeg tima koje su došle u posed ulaznica za večerašnju utakmicu. Bilo kroz slobodnu prodaju, bilo kroz distribuciju karata za sponzore, mali broj pristalica rivalskog kluba će ući u dvoranu i radi lakše i bezbednije organizacije meča, mali deo tribine na Nivou 400 će biti odvojen za njih. Na raspolaganju će im biti sektori od ulaza 411 do 413. Izvan toga, biće po jedan sektor tampon zone koji će razdvajati navijače. Simpatizeri Crvene zvezde će moći da uđu na ulaz sa istočne strane, odakle će ih službe bezbednosti ispratiti na Nivo 400 – stoji na sajtu crno-belih.

Iz Partizana dodaju:

– Takođe, operativni podaci bezbednosnih službi ukazuju na moguće provokacije zlonamernih pojedinaca koji navijaju za rivalski klub, sa ciljem da se nanese šteta Partizanu Mozzart Bet. Ovim putem, Klub skreće pažnju gledaocima da nekome može pasti na pamet da u dvoranu uđe noseći obeležja Partizana, dok bi ispod njih nosili obeležja Crvene zvezde. Ti provokatori će imati cilj da ubacivanjem predmeta u teren izazovu nemire i incidente kako bi u očima Evrolige i čitave Evrope prikazali Partizan u lošem svetlu i doveli do velikih kazni za naš klub. Službe zadužene za bezbednost će sve učiniti da takve provokacije koje mogu dovesti do ozbiljnih problema u dvorani sa blizu 18.000 ljudi, spreče. Ovim putem Partizan Mozzart Bet upozorava sve u dvorani da će bezbednosne kamere, kao i pripadnici služba bezbednosti snimati svaki incident i da će snimci vinovnika incidenata po potrebi biti javno prikazani. Pozivamo i sve dobronamerne navijače Partizana da u slučaju bilo kakvih ubacivanja na teren snimaju incidente i javno ih objavljuju na društvenim mrežama. 

Derbi između Partizana i Zvezde igra se večeras od 20 i 30.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nikola Jokić postavio novi rekord NBA lige

Srpski centar Nikola Jokić postavio je novi rekord NBA lige. Reprezentativac Srbije je postao prvi košarkaš u NBA koji je...

POVEZANE OBJAVE