Tadić o selektoru, Svetskom prvenstvu i reprezentaciji

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić oglasio se prvi put nakon eliminacije sa Svetskog prvenstva.

On je u razgovoru za Mozzartsport izneo svoje utiske sa Mundijala.

-Teško je dati pravu ocenu pošto je bilo i dobrih i loših stvari. Postići pet golova, najviše u našoj grupi je jako dobar podatak, ali primiti osam je jako mnogo da bi se prošlo dalje. U odnosu na prikazano i učinjeno rekao bih da se nalazimo negde na sredini što se tiče skale od jedan do pet, rekao je Tadić.

Tadić se slaže sa selektorom Stojkovićem da su povrede ozbiljne probleme napravile u timu na Mundijalu.

Imali smo problem sa povredama, to su činjenice. Mitrović i Vlahović nisu odigrali utakmicu skoro mesec dana, Kostić je bio 12-tak dana bez treninga. Sigurno da igrač malo ispadne iz ritma kada se tako nešto desi i da mu treba vremena da se vrati u pravi ritam. Pogotovo ako moraš da igraš 90 minuta. Oni su jaki momci i navikli su da igraju i sa bolovima. Pomogli su koliko god su mogli. A, već sam rekao u čemu treba tražiti razloge što rezultati nisu bili drugačiji, uz činjenicu da je zaista bilo dosta muke sa povredama.

Kapiten je zadovoljan informacijom da će Dragan Stojković ostati selektor Srbije. 

– Mislim da će ovo biti prvi put posle dugo vremena da će ostati isti selektor posle nekog velikog takmicenja i to je odlično za ekipu i za sve u sistemu. A, Švajcarska, voleo bih da ih izvučemo, što da ne,naveo je Tadić.

I za kraj – ko će do pehara, prema mišljenju kapitena?

– Mislim da će Brazil ili Francuska na kraju biti najbolji, jasan je Tadić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE