VEČITI PIŠU ISTORIJU: Preuzmi BONUS ZA TIKET i isprati prvi evroligaški derbi!

Sitno brojimo do novog “večitog derbija”, kladi se u Meridianu i uživaj u košarci!

Slučajno ili ne, ovdašnji ljubitelji sporta su sigurno sa oduševljenjem dočekali informaciju da se prvi evroligšaki derbi između Partizana i Crvene zvezde igra baš u danu kada nema utakmica na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Dok malo odmaramo od Mundijala u Kataru, vreme je da se posvetimo košarci i onome što smo čekali dugi niz godina – evroligšakom derbiju! Na Zvezdu smo već navikli u elitnom takmičenju, a povratak crno-belih nagovestio je da nas ove sezone čeka pravi spektakl!

Svaki derbi je nova priča, tako će biti i sa ovim duelom crno i crveno-belih, samo što će ovoga puta ovaj duel pomno pratiti cela Evropa. Nema sumnje da će beogradska “Arena” biti puna navijača, koji su čekali na ovaj spektakl, kao i da su igrači oba tima maksimalno motivisani za pobedu i novo dokazivanje.

Prvi derbi ove sezone pripao je Crvenoj zvezdi, ali je aktuelni šampion ABA lige od tada promenio trenera, a Partizan je znatno podigao svoju formu.

Očekivanja na obe strane su velika, a kvote na “večite” – JOŠ VEĆE! Gde to ima? U Meridianu, naravno!

Sportska kladionica Meridian poznata je po fantastičnim bonusima za online kladjenje, kao i po najvećim kvotama i upravo takav SPECIJAL stiže i za evroligaški derbi!

Za početak, ako verujete da će Crvena zvezda ponoviti uspeh, odnosno upisati novu pobedu protiv izabranika Željka Obradovića –iskoristite kvotu 2.75, a ako pak mislite da će domaći teren pomoći Partizanu i da će crno-beli trijumfovati čeka vas kvota 1.50!

Ali, to nije sve… Meridian donosi još zanimljivih igara:

Produžeci: DA – kvota 12, NE – kvota 1.05

Četvrtina sa najviše poena:

 PRVA – kvota 3.45,

DRUGA – kvota 3.60,

TRE HYPERLINK “https://meridianbet.rs/sr/kladjenje/ko%C5%A1arka/evropa/euroleague/kk-partizan-belgrade-kk-crvena-zvezda-belgrade/12269732″ĆA – 5.00 kvota,

ČETVRTA – kvota 4.10,

JEDNAKO – 13

OPSEG POENA:

0-100 – kvota 20

101-110 – kvota 20

111-120 – kvota 20

A, pre svega toga – ukoliko do sada niste, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i to potpuno BESPLATNO!

Dakle, svi uslovi za uživanje u košarkaškom spektaklu su tu! Isprati evroligaški derbi, kladi se u Meridianu i pokaži svoje košarkaško znanje za brzu zaradu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OSVOJIO JE BUNDESLIGU: Fudbaler Bajera otkrio gde bi da nastavi karijeru

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena, protiv Verdera su potvrdili titulu šampiona Nemačke. Prvu u 120 godina dugoj istoriji kluba. Sada su...

POVEZANE OBJAVE