Legendarni fudbaler Reala: Razočaran sam nastupom Srbije

Legendarni fudbaler reprezentacije Španije i Real Madrida Mičel Salgado rekao je da ga je reprezentacija Srbije razočarala na Svetskom prvenstvu.

Nekadašnji desni bek je za “Al Džaziru Balkan” rekao da je iznenađen što Srbija nije uspela da se plasira u osminu finala.

– Srbija je podbacila, očekivao sam da će biti mnogo ofanzivniji. Timovi s Balkana nisu superdefanzivni jer imaju kvalitetne igrače u napadu i veznom redu. Srbija je imala šansu za prolaz u osminu finala i propustili su je. Više sam nego razočaran njihovim nastupom, iznenađen sam što nisu uspeli, rekao je Salgado.

S druge strane, Salgado se divi Hrvatskoj zbog uspeha koje su napravili poslednjih godina.

– To je ekipa kojoj se treba diviti iz više razloga.Ta generacija je bila druga na prošlom prvenstvu, a na ovom su ponovo u četvrtfinalu. Imaju snažan pobednički mentalitet i to je neverovatno. Šta god da se desi protiv Brazila, to je generacija koja se pozdravlja od fudbala, dolazi nova, ali mora im se skinuti kapa za ono što su uradili u poslednjih deset godina, jasan je Salgado.

Salgado je dres Real Madrida nosio 10 godina, odigrao je 343 meča i osvojio je četiri titule prvaka Španije i dve Lige šampiona sa slavnim klubom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE