U Novom Beogradu preuzimaju ulogu apsolutnog favorita sa Vojvodinom

Utakmicama osmog kola ovog vikenda nastavlja se vaterpolo Superliga Srbije, a aktuelni šampion Novi Beograd na svom bazenu dočekuje Vojvodinu. Duel sa Novosađanima na programu je u subotu od 19 sati i 45 minuta, a Novobeograđani su u ovom duelu na bazenu SRC “11. april”, apsolutni favoriti.

Ekipa trenera Živka Gocića je u dosadašnjem toku šampionata zabeležila šest pobeda i jedan poraz, dok su Novosađani i dalje bez trijumfa sa samo jednim osvojenim bodom.

Mislim da smo dosta napredovali u odnosu na početak sezone. Izuzetno se dobro radi, detaljno se analiziraju dobre stvari kao i greške i evidentno je da popravljamo igru, rekao je centar Novog Beograda Miroslav Perković.

O duelu sa Vojvodinom Perković ističe:

Vojvodina je poznata kao borbena ekipa, ali nema sumnje da smo dosta kvalitetniji tim. Međutim, to ćemo morati da dokažemo i u bazenu. Potrudićemo se da iskoristimo ovaj meč da se dodatno uigramo i podignemo formu u iščekivanju izazova koji nam predstoje. Nekoliko vezanih mečeva igramo na našem bazenu i to želimo da materijalizujemo na pravi način i iz svakog tog duela izađemo sa nova tri boda.

Perković ne krije da su ambicije Novog Beograda u ovoj sezoni najveće moguće:

Ekipa se znatno pojačala tokom leta, dovedeni su izuzetno kvalitetni igrači. S obzirom na to kako se kvalitetno i predano radi na treninzima  uveren sam da ćemo biti sve bolji kako sezona bude odmicala i da ćemo pokazati da smo najbolja ekipa na svetu, zaključio je Perković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE