BENVENUTO JURA: Nakon što je uništio Vinisiusa, ‘hrvatski Kafu’ pravi transfer karijere!

Hrvatski fudbaleri su u četvrtfinalu Svetskog prvenstva nakon penala izbacila favorizovani Brazil. Sjajnu je partiju odigrao Josip Juranović, kojem pripadaju velike zasluge u prolasku ‘Vatrenih’ u polufinale.

Desni bek škotskog Seltika je imao izuzetno težak posao, na njegovoj strani bio je Vinisius Žunior, ali bio je nevidljiv.

– Razgovarao sam s Modrićem, opasan je Vinisius, ali momci su mi pomagali. Igrali smo u Ligi šampiona pa sam znao kako igra i dobro sam se pripremio, kazao je Juranović nakon partije karijere.

Nije dugo trebalo da krenu spekulacije i o njegovom velikom transferu na zimu. Od ranije je poznat interes engleskih premierligaša za 27-godišnjeg Zagrepčanina, ali italijanski mediji sada odlaze korak dalje i tvrde da će ‘hrvatski Kafu’ put Serie A.

Navodno je za Juranovića veliko zanimanje pokazao aktuelni prvak Italije, sedmerostruki prvak Evrope, veliki Milan.

‘Rosoneri’ su oduševljeni igrama hrvatskog reprezentativca i vrlo rado bi ga videli u svojim redovima. Navodno su prvi kontakti s Juranovićevim predstavnicima već uspostavljeni.

Izgledno je da će Juranović u januaru napustiti Seltik, a njegova procenjena vrednost se kreće oko 15 miliona eura.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE